Loading...
Perle Systems
Switch-uri Industriale | Console / Terminal Servers | Convertoare Fibra Optica | IRG 5E / LTE Routers

Perle Systems
Linii de produse

Switch-uri Industriale
Console / Terminal Servers
Convertoare Fibra Optica
IRG 5E / LTE Routers
400G

Switch-uri Industriale

Switch-urile Ethernet de calitate industrială sunt special concepute pentru a conecta dispozitive în medii care sunt supuse temperaturilor extreme de funcționare de la -40°C până la 75°C, vibrațiilor și șocurilor. Ele sunt construite pentru a depăși specificațiile switch-urilor comerciale, au certificare de siguranță industrială și aprobare pentru locații periculoase, fiind ideale pentru utilizare în condiții de utilizare dure.
Robuste, dar ușor de utilizat, Perle are peste 734 de modele de switch-uri Ethernet care oferă suport pentru managementul protocolului industrial, fiabilitate superioară, securitate avansată, redundanță și instalare și configurare ușoară. Portofoliul de switch-uri IDS include suport pentru 10/100/1000 Ethernet și fibră pentru switch-uri neadministrate, switch-uri administrate și switch-uri PoE.
200G

Console / Terminal Servers

Permit gestionarea securizată de la distanță a oricărui dispozitiv cu un port serial, USB sau Ethernet de gestionare a consolei, inclusiv routere Cisco, switch-uri și firewall-uri, servere, PBX-uri și multe altele. Este o soluție hardware unică care oferă o rută alternativă sigură pentru a monitoriza dispozitivele IT, rețelele de calculatoare, securitatea IT și alimentarea cu energie de la mai mulți furnizori.
Echipamentele, folosite în mod obișnuit ca soluție de gestionare Out-of-Band, asigură accesul infrastructurii, chiar și în timpul întreruperilor de sistem sau de rețea. Ele pot fi folosite pentru a reconfigura și reporni de la distanță prin internet sau WAN-uri. Întreruperea și timpul de nefuncționare sunt reduse la minimum prin asigurarea unei vizibilități mai bune a mediului fizic și a stării fizice a echipamentelor. Acest lucru asigură continuitatea serviciilor prin îmbunătățirea timpului de funcționare și a eficienței.
100G

Convertoare Fibra Optica

Convertoarele de Fibra Optica sunt folosite pentru a conecta cu ușurință cablurile de fibră optica la diferite tipuri de echipamente, cabluri sau rețele. În timp ce legarea fibrei și a cuprului împreună este cea mai comună aplicație, Fibre Media Converters permit utilizatorilor să se conecteze Single Mode la rețele Multimode sau să mărească distanța de transmisie a datelor rețelelor Multimode.
Sunt soluția perfectă pentru a converti și extinde diferite tipuri de semnale de date în rețeaua dvs.


SHOP ONLINE / B2B

pentru a vedea toate produsele, caracteristicile si preturile lor, accesati magazinul nostru online
Contact

Adresa:
Strada Jiului 2A, Sectorul 1
Bucuresti

Telefon:
+40 749 150182

Email:
sales@tornado.ro