Loading...
Tyco Security Products
American Dynamics - Supraveghere Video | Exacq - VMS, NVR | Illustra Cameras - Camere Video Profesionale | Kantech - Control Acces | Software House - Solutii de Control Acces

TYCO
Linii de produse

American Dynamics - Supraveghere Video
Exacq - VMS, NVR
Illustra Cameras - Camere Video Profesionale
Kantech - Control Acces
Software House - Solutii de Control Acces
Consult With Us

Supraveghere video

Tyco este un furnizor important pentru echipamente de securitate fizica avand in portofoliu camere profesionale analogice si IP, sisteme de management video si stocare de la Illustra Cameras, American Dynamics si Exacq.
Take Proper Strategy

Control Acces si Manager de Evenimente

Sistemele de control acces si managere de evenimente de la Kantech si Software House pot proteja cladiri de birouri, aeroporturi, banci, depozite, obiective militare.
Grow Business Bigger

Solutii Integrate de Supraveghere si Acces

Tyco pune la dispozitie mai multe moduri de integrare a echipamentelor de supraveghere video cu cele de control acces si diverse sisteme de alarma realizand sisteme de securitate integrate complexe care se pot utiliza global cu ajutorul comunicatiilor prin sateliti.

SHOP ONLINE / B2B

pentru a vedea toate produsele, caracteristicile si preturile lor, accesati magazinul nostru online

TYCO
Supraveghere Video
Control Acces
Solutii Integrate

Tyco Security Products

Made in USA

victor - Unified Video Management Application

victor este o solutie scalabila la nivel global care sincronizeaza perfect supravegherea video cu controlul accesului, alarmele de incendiu, alarmele de intruziune si alte sisteme intr-o singura interfata intuitiva.

Sistemul permite fiecarui operator sa identifice imediat camerele de interes, simplificand gestionarea securitatii in timp real.