Istoric


2007: Tornado îsi integreaza operatiunile logistice. Boxcom, centrul de operatiuni din Giurgiu devine parte integranta a Tornado România. 

2007: Se lanseaza franciza TWISTER, un sistem inovator de retail IT, ce propune un concept original si unic de magazine. Franciza este operata de Goodwill Enterprise, companie ce face parte din grupul Tornado. 

2006: Tornado lanseaza programul SENTRIQ - program national pentru proiecte IT&C 

2005: Se implementeaza sistemul informatic integrat SAP în majoritatea companiilor grupului 

2004: Are loc lansarea liniei de asamblare de PC-uri Kinetix 

2003: Se înfiinteaza Centrul de Training SENTRIQ. Tornado devine partener autorizat de training pentru o mare parte dintre furnizori 

2003: Se implementeaza sistemul de livrare “door-to-door” în 24h, la scara nationala 

2002: Tornado dezvolta programul TWISTER – retea nationala de distributie IT&C destinata partenerilor sai, posesori ai unui spatiu comercial dedicat si lanseaza QUBS - propria marca de echipamente de retea - la CEBIT, Hanovra 

2001: Tornado obtine certificarea ISO 9002 

1999: Se înfiinteaza compania Boxcom, la Giurgiu - centru logistic ce deserveste atât Tornado România cât si Tornado Bulgaria. 

1999: Tornado îsi extinde activitatea pe piata din Bulgaria deschizând o filiala la Sofia. 

1997: Se deschide biroul din Bucuresti, care va deveni în scurt timp sediul central al companiei. Tornado implementeaza sistemul ERP MFG/PRO. 

1995: Tornado organizeaza prima editie Netwell - sesiune de seminarii si conferinte dedicate tehnologiilor de comunicatii, astazi cel mai important si mai cunoscut eveniment în domeniu. 

1991: Se pun bazele companiei Tornado Sistems la Constanta. Creata de o echipa formata din 5 oameni entuziasti, compania s-a impus, la început, ca distribuitor de echipamente de tehnica si solutii de networking- proiectare, instalare, instruire si consultanta în domeniul retelelor de calculatoare. Apoi, în fiecare an, adauga noi linii de business.